Rosengård missnöjd trots seger: ”Presterar under medel”

Malmöklubben FC Rosengård bär favoritskapet till att vinna division 1 Södra Götaland, detta efter en lång försäsong med bra resultat mot lag från SFL. I division 1-premiären pallade skåningarna trycket och kunde vinna mot Geesguud UF med 7-2, efter en tuff kamp.

Trots storseger så är tränaren Francis Maciel da Costa inte nöjd med vad hans lag uträttade på planen.

LÄS ÄVEN: Djurgården tog första SFL-segern någonsin

– Jag är inte så speciellt nöjd med dagens insats. Jag tycker till och med att vi presterar under medel och istället för att spela futsal så spelade vi mer inomhusfotboll då motståndet spelade så, säger han till klubbens hemsida.

Han fortsätter:

– Jag vet vad laget kan och då kräver jag också att vi spelar futsal för vi har visat detta under försäsongen mot SFL-lag, där vi hade bra rörelse och tempo i allt vi gjorde. Oavsett så är en vinst trots allt en vinst och med lite premiärnerver så får vi med oss 3 poäng, vilket är skönt. Vi ska rätta till en del saker till nästa match och då förväntar jag mig ett futsalspelande FC Rosengård som springer ut på plan borta mot FC Frölunda.

LÄS ÄVEN: Tobias Granberg är tillbaka med en sen krönika

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img