Nyförvärvet inför derbyt: ”Det viktigaste är tre poäng”

Under torsdagen väntar ett derby mellan Norrköping Futsal Klubb och KFUM Linköping.  För Shaban Jusufi blir det en speciell tillställning då han möter sitt gamla lag under torsdagskvällen. Matchen kommer att spelas i Himmelstalundshallen som Jusufi själv aldrig spelat i.

– Det är inget som ska påverka mig negativt iallafall. Jag vet att många från Linköping åker för att se matchen så man kanske blir extra motiverad om det kommer mycket folk och kollar, säger Jusufi till NT-Sporten.

Men att just KFUM Linköping är det lag Shaban Jusufi tidigare tillhörde är inget han är bekymrad över.

LÄS ÄVEN: Bergqvist efter första segern: ”Vi växer fort in i SFL-kostymen”

– Det är i och för sig roligt att spela mot några av mina vänner som jag känt länge men jag lägger inte något stort fokus på just det. Det viktigaste är att försöka ta tre poäng, säger Jusufi.

Inför säsongen 2017/18 gjorde Norrköping Futsal Klubb en satsning i form av en del nyförvärv som till exempel bröderna Slaven och Drazen Novoselac, men även en spelare som Esat Jashari har förstärkt truppen. Enligt Jusufi själv, var det inga negativa kommentarer angående flytten.

– Nja, det har med mina ambitioner att göra och det var därför jag bytte. Vi vill först och främst nå slutspel och sedan ta hem allting. Vi tränar på bra och målet är att vi ska kunna spela utan att behöva titta på varandra, säger Jusufi avslutningsvis till NT.

LÄS ÄVEN: Andrés Moncada: Lagbygget borde börja från målvakterna

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img