Lindahl rustar för nytt SM-guld – fyra spelare klara

Futsalmagasinet kunde i tisdags uppmärksamma att Lindahl FF har börjat presenterat delar av sin trupp inför lördagens seriepremiären mot Alvesta AIK. Då presenterades tre förlängningar och ett nyförvärv.

Nu fortsätter de tvåfaldiga svenska mästarinnorna på samma inslag och fyra nya spelare är klara för säsongen, varav en av dessa är ett nyförvärv.

Filippa Wallén. Foto: Benjamin Namini

Nyförvärvet det handlar om är Filippa Wallén som representerar Brommapojkarna i fotboll. Inom futsalen har Wallén två SM-guld på ungdomssidan.

– Efter månader av scouting i västerort hittades detta guldkorn! Filippa Wallén har en makalös arsenal av futsaltalang i sina ben och hon kommer bli en fröjd för ögat för alla oss som håller Lindahlfamiljen kär, skriver klubben på sitt Instagram-konto.

LÄS ÄVEN: Borås AIK tillbaka som serieledare

De tre övriga spelarna som har valt att förlänga med Lindahl är Michelle Rojas Flores, Mariana Jammeh och Moa Ingebretsen.

Den sistnämde gjorde förra säsongen debut i Lindahl och krönte säsongen med ett SM-guld, efter att ha nätat två gånger i finalen.

Moa Ingebretsen. Foto: krister Melin

– Vi kan inte med säkerhet säga att ingen tidigare gjort det, men att som 16-åring göra den spektakulära bedriften att göra två mål i en SM-final, kan knappast höra till vanligheten. Vad som däremot är säkert är att Moa Ingelbretsen förlängt för ett andra år i Lindahlfamiljen och vi hoppas hon får en minst lika rolig säsong igen!

Om Ingelbretsen är en lovande talang så kan man beskriva Michelle Rojas Flores och Malin Engdahl som två veteraner som är bäst när det gäller, vilket två SM-guld på två säsonger vittnar om. Lindahl kommenterar förlängningen av Engdahl på sitt Instagram-konto.

Malin Engdahl. Foto: Krister Melin

– Hon är tjejen som kan få en storm att ändra riktning bara genom att fästa blicken i den, hon är tjejen som varje medlem i Lindahlfamiljen kan luta sig mot när det blåser som kraftigast, men framförallt är Malin Engdahl vår älskade kapten som till allas vår glädje även i år kommer styra och härska i landets samtliga futsalhallar.

Michelle Rojas Flores är futsalentjejen som gillar cheeseburgare och att göra mål, vilket har visat sig vara en lyckad kombination med tre mål på två SM-finaler som facit. Lindahl på Instagram igen.

Michelle Rojas Flores. Foto: Krister Melin

Nästa härliga förlängning är med ingen mindre än vår favorit ”cheesiie”. Futsalmagasinetutsåg Michelle till finalens bästa spelare under SM-finalen 2017 i Helsingborg och mer än så behövs knappast säga, utan vi är alla beredda och förväntansfulla på ytterligare ett år av MiloShow.

LÄS ÄVEN: Svenskt damlandslag bildas

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img