Puolamäki: ”Ingen representant från ÖSK har kontaktat mig”

Sedan tidigare är det klart att Mikko Seppälä lämnar ÖSK Futsal och ersätts av Fredrik ”Honken” Holmqvist.

Inför säsongen var värvningen av Joonas Puolamäki ett profilerat förvärv som skulle bidra med rutin och futsalkunskap. Målvakten har pendlat till träningarna med just Mikko Seppälä, som var en bidragande orsak att det blev spel i just Örebroklubben. Vad som händer nu med målvakten är oklart, där ÖSK Futsals sportchef Christoffer Wickman i en kommentar till NA säger att den finska målvakten inte blir kvar.

– Av förklarliga skäl blir inte Joonas kvar. Han har inte klart med någon ny klubb och är fortfarande skriven hos oss, men han meddelade igår att han inte kommer att vara med mer. Han har ingen bil och kan inte ta sig hit själv, säger Wickman till NA.

När Futsalmagasinet kontaktar huvudpersonen i fråga, Joonas Puolamäki låter det däremot annorlunda.

– Jag väntar fortfarande på att klubben skall kontakta mig. Ingen representant från ÖSK Futsal har hört av sig till mig.

LÄS ÄVEN: Mellerud vann seriefinalen

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img