Futsalfest i Stockholm på söndag – både derby och seriefinal att vänta

På söndag är det inte bara första advent med adventsljus, glögg och pepparkaka utan även futsal och inte vilken match som helst. Hammarby IF tar emot Djurgårdens IF i Eriksdalshallen i ett derby som väntas locka mycket publik och uppmärksamhet.

I skuggan av detta profilmöte så spelas det en annan match i en annan del av Stockholm, i Täby och Täby Racketcenter där svenska mästarinnorna Lindahl FF tar emot Sätra SK i RFL Norra Svealand.

LÄS ÄVEN: Bajens sportchef sågade Djurgården – här är repliken

Bägge lagen har gått som tåget och är obesegrade med två segrar. Sätra spelar dessutom match på lördag mot Norrby SK och oavsett resultat så är det seriefinal som väntar på söndag.

Kuriosa i sammanhanget är att lagen har bara mött varandra en gång tidigare i tävlingssammanhang, nämligen i SM-finalen säsongen 2015/16 i Uddevalla som Lindahl vann med 10-3. Får Linn Miskulin och hennes lagkamrater revansch kl 16.00 på söndag? Blir det nya mål från Michelle Rojas Flores? Det återstår att se.

Nu kan du värma upp inför seriefinalen med att se reprisen av det första mötet mellan lagen, som finns på SFL:s kanal nedan.

SM-final: Lindahl FF – Sätra SK

LÄS ÄVEN: Lidköping United byter tränare

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img