Första förlusten för Norrköping – Nacka vände och vann

Nu vet årets upplaga av Norrköping FK hur det är att förlora i SFL. Efter att ha gått som tåget med fyra segrar och en oavgjort så kom förlusten hemma mot Nacka Juniors, men det såg länge ut att vara fördel Norrköping som gick till paus med tvåmålsledning.

I andra halvlek ville Norrköping dra ut på tiden, något som inte var ett framgångsrikt recept. Istället reducerar och kvitterar Nacka Juniors, innan landdslagsspelaren Ignatius Malki återigen ger sitt lag ledningen, efter en långstraff.

Denna lycka skulle visa sig vara kortvarig då Nacka inte ville se sig besegrade och vände därmed matchen till sin fördel. Ett jokerspel för Norrköping blir succelöst och första förlusten är ett faktum.

LÄS ÄVEN: Första segern för GAIS Futsal

En som inte var nöjd med förlusten var landslagsaktuella Ignatius Malki som hittade nätet två gånger.

–  Vi bjöd in dem, det är dåligt av oss. Vi ledde och sa att vi skulle spela enkelt och hitta rotationerna och försöka såra dem när de gjorde misstag. Men det blev helt tvärtom. Vi drog på oss onödiga frisparkar, vi tappade markeringen, vi följde inte med våra gubbar. Då vänder de till slut, säger han till NT Sporten.

Matchfakta

Norrköping FK – Nacka Juniors FF 3-4(2-0)

Målskyttar: Norrköping: Ignatius Malki 2, Haris Sijaric

Målskyttar: Nacka: Lamin Sanneh, Marwan Ibrahim, Youssef Riahi, Youssri Ouni.

Utvisning, Norrköping: Slaven Novoselac

LÄS ÄVEN: Lidköping United byter tränare

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img