Namini efter seriefinalen: ”All cred till Sätra som gör en bra match”

Under söndagen tog Lindahl FF emot Sätra SK i seriefinalen i RFL Norra Svealand, som även var lagens andra möte efter SM-finalen säsongen 2015/16. Även denna gång drog Lindahl det längsta strået efter en synnerligen trevlig match.

En som var nöjd med segern var Benjamin Namini, tränare i Lindahl.

– Det syns i första halvlek att vi har respekt för varandra. Vi känner på varandra och ju mer matchen går kommer vi in i det. Sätra har sina trianglar, och de är otroligt effektiva i sitt triangelspel. Det är det de gör mål på, säger han till Futsalmagasinet efter matchen.

LÄS ÄVEN: IFK Uddevallas damer går som tåget

Han fortsätter:

– Jag tycker att matchbilden speglar resultatet rättvist ändå i slutändan, all cred till Sätra som gör en bra match.

Linda Lundström hyllas. Foto: Krister Melin

Namini passar även på att hylla Sätras lagkapten Linda Lundström.

– Henne har jag hyllat många gånger och jag fortsätter att göra det. Hon är en fantastisk futsalspelare och hon är kraftig i kroppen. Hon förlorar inte många närkamper och då möter hon våra så kallande pansarvagnar.

Är det någon i Lindahl som du vill lyfta fram?

– Någon särskild spelare? Absolut inte. Vi är ett lag från början och framåt, avslutar han.

LÄS ÄVEN: Här är spelschemat till Nordic Cup

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img