Skoftebyn redo för Blåvitt: ”Pressen ligger på dem”

Den senaste veckan har varit ledig för SFL-klubbarna då det har spelats Nordic Cup i Norge, där Sverige slutade på en fjärdeplats.

Men i Skoftebyn-lägret har det hunnit hända en hel del. Förutom att de naturligtvis följt spelaren Carl Lext som gjorde landslagsdebut, har även ett nyförvärv i Angelo Vega kommit in.

– Det har varit en bra vecka, och under veckan har det gnuggats på detaljer och grunder i vårt spel. Väldigt kul att Carl fått chansen att representera de finaste av färger. Välförtjänt! En mycket ambitiös spelare som jobbar hårt, vilket alltid lönar sig, säger tränaren Christoffer Lundh till Skoftebyns hemsida.

Under måndagskvällen drar SFL igång igen, och då väntar IFK Göteborg Futsal på andra sidan planen hemma i Arena Älvhögsborg.

– Såklart viktig match för oss även om det är många viktiga framöver också. Det kommer som många matcher i denna serie bli små marginaler som avgör. Jobbar vi hårt och är noggranna så ska de vara bra för att slå oss. Två lag som försöker ha mycket bollinnehav så det kommer nog bli en match med högt tempo, säger lagets andra tränare Daniel Andersson.

Laget kommer självklart gå för alla tre poäng.

– Vi går alltid för vinst, oavsett motståndare. Sett till tabelläget ligger pressen på IFK. Vi ska njuta av hemmaplan, publik och förhoppningsvis tre poäng, säger Lundh.

LÄS ÄVEN: Futsalmagasinet på plats när ”El clasico” spelades

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img