ÖSK förstärker spelartruppen

Tidigare kunde Futsalmagasinet berätta att Angelo Vega blivit klart för Skoftebyn, efter att ha varit i ÖSK Futsal och vänt. Nu står det klart att det sker fler spelarförändringar i ÖSK Futsal.

Tre spelare har blivit kontrakterade under landslagsuppehållet, Alexander Florén, Fedja Jelecak, samt comebackande David Eriksson.

LÄS ÄVEN: Viktig spelare borta i månader för Torslanda

Florén är 25 år gammal och var med och tog upp Rynninge IK till Division 1. Han kommer med största sannolikhet fylla det gap Angelo Vega lämnade efter sig. Jelecak är 29 år gammal och har tidigare tillhört Syrianska i fotbollen, en stor och stark pivot. Samtliga tre spelare har tränat med klubben de senaste veckorna och är spelklara inför fredagens bortamatchen mot Djurgårdens IF.

– De här tre spelarna både spetsar till truppen och breddar den, och jag är jättenöjd med vad alla tre visat hittills. Efter tappet av Vega så bestämde vi oss snabbt för att vi behövde ha in en till libero i truppen, och där passar Florén in perfekt. Fedja är en stor och stark pivot med enormt mycket boll i sig, och David Eriksson är tillbaka i klubben och har representerat oss i SFL tidigare år, säger tränaren Fredrik ”Honken” Holmquist till ÖSK Futsals hemsida.

MISSA INTE: BW:s julkalender

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img