Örebro segrare i seriefinalen – Berisha tvåmålsskytt

Trevande inledning där lagen känner på varandra, och som periodvis övergår till hawaii. Hemmalaget tar sedan över matchen och gör det svårt för Norrköping att etablera ett spel som leder till de där farliga chanserna.

Första jublet i hallen står senad Berisha för som öppnar målskyttet efter ett fint anfall. Norrköping kvitterar sedan efter en kontring som förvaltas väl av Nailovic som får till ett skott utifrån som smyger sig in bakom Dildar Caliskan i målet, vilket blir halvtidsresultat efter en första halvlek som mest var Örebro.

LÄS ÄVEN: ÖSK Futsal tog en fin skalp mot Djurgården

Andra halvleks första tio minuter är en historia där lagen mestadels delar anfall med varandra och chanserna finns. Dock är det Norrköping som tar ledningen efter en frispark signerad Ayala.

Lindqvist replikerar några minuter senare efter att ha fått två lägen framför Vester varav den sistnämnda hittade nätet. Kort därefter styr Gorgis in 3-2 och Rastoder slår in 4-2. En tung period för Norrköping.

Gästerna försöker sig på jokerspel efter denna tunga period, något som inte ger resultat och Örebro kan gå segrade ur denna seriefinal med 7-2