Djurgården värvar från Jokkmokk

Djurgårdens IF som just nu är nykomlingar i SFL, har under säsongen haft det tunt i sin ledarstab. Efter att Mattias Rölling-Hallongren flyttade hem till Göteborg och skrev på för Blåvitt, och Emil Glans som gjorde comeback som spelare så har huvudtränaren David Bergqvist haft ensamt ansvar på tränarbänken.

Nu har Djurgårdens IF råkat bot på detta och har nu presenterat en assisterande tränare och personen det handlar om är Afnan Khabiri.

Förra säsongen tränade Khabiri Jokkmokk SK som han vann division 1 med, och fick därmed kvala till SFL. Där ställdes laget mot Djurgårdens IF som skulle visa sig vara ett par nummer för stora.

LÄS ÄVEN: ÖSK Futsal tog sin andra raka seger under nya tränaren

Nu står det klart att han byter den norrländska klubben mot Huvudstaden och Djurgårdens IF, en klubb han har synts i under hösten men det är först nu som värvningen är officiell.

– Det känns väldigt spännande att vara en del av en av Sveriges absolut största föreningar! Samtidigt är det är ett mycket sammansvetsat och härligt gäng, vilket gör det hela mycket roligare. När Djurgården kom till Jokkmokk i februari fanns det inte på världskartan att jag samma år skulle tillhöra Djurgården, men så blev det och jag är väldigt glad, säger Khabiri till Djurgårdens hemsida.

En som lovordar nyförvärvet är lagkaptenen Andreas Johansson.

– Afnan är ett mycket efterlängtat tillskott till vår ledarstab. Vi står under upprustning för framtiden och att stärka upp ledarstaben har varit högprioriterat. I Afnan får vi en ledare som ständigt letar utveckling, i allt från sig själv till DIF Futsal som förening. Det ska bli väldigt spännande att se hur han bidrar under säsongen och faller allt ut som vi tror och hoppas, har vi en engagerad ledare för många år framåt som brinner för både futsal och Djurgården.

LÄS ÄVEN: ÖSK-spelaren aktuell för finska ligan

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img