Dramatisk avslutning väntar i Division 1 Nordvästra Götaland

Dramatiken runt Division 1 Nordvästra Götaland fortsätter och med endast tre matcher kvar kan alla sex lag i serien kamma hem seriesegern. Under helgen spelade alla lag i serien och det blev en hel del intressanta resultat.

FC Komarken hemmaslog serieledarna Skärhamns IK och tog sin första hemmaseger denna säsong. IK Oddevold tog emot Nol IK. Ett Nol med flera tongivande spelare borta, såsom Joakim Olausson och Bryan Johansson. Även denna match blev målrik och det slutade med att Nol knep en 7-6-seger.

LÄS ÄVEN: Getingboet Division 1 Nordvästra Götaland

I den andra delen av Uddevalla spelade Diaspora hemma mot Färgelanda. Diaspora som igår vann bottenmötet mot Komarken hade chans att plocka fler tabellplaceringar idag men dagens möte mot FIF slutade 4-4.

I och med dessa resultat så är serien fortsatt otroligt jämn. Nol återtar serieledningen som Skärhamns IK fick ha i en omgång. Förra årets tabelltvåa Oddevold ligger på jumboplats efter dagens omgång och får det hett om öronen under de tre omgångar som återstår. Nu tar serien juluppehåll för att sedan starta upp den 30 december. En otroligt jämn serie detta där alla sex lag kan vinna serien och kvalplatsen till SFL.

MISSA INTE: Oranje skrällvann – slog förre SFL-laget i jakten på uppflyttning

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img