Avstängde Kadivar inför rivalmötet: ”Extra surt att missa denna match”

Det vankas ett stekhett derby ikväll klockan 20.00 i Lisebergshallen där hemmalaget IFK Göteborg tar emot Torslanda IK. Det är ett revanschsuget Göteborg som åkte på en rejäl smäll i premiären med 9-5.

Laget kommer även från en blytung förlust senast mot Borås AIK. Bortsett från dem matcherna så har IFK varit bra i år och parkerar på en tredjeplats i tabellen. Torslanda kommer från ett oavgjort resultat borta mot Skoftebyns IF och ligger på en fjärdeplats i tabellen. Det blir en spännande drabbning där båda lagen krigar om en slutspelsplats.

IFK Göteborg har tre tunga namn som inte kommer till spel till derbyt ikväll på grund av avstängningar och en av dem är Nima Kadivar.

LÄS ÄVEN: GAIS-tränaren nöjd trots förlust mot IFK Uddevalla

– Det känns självklart tungt att inte få vara med och lira derbyt ikväll men killarna kommer att greja detta, säger Kadivar till Futsalmagasinet några timmar innan matchstart.

Kadivar tror att det kommer att bli en tuff match som derbymatcher brukar vara med mycket känslor inblandat. Han tror även att matchen kommer att bli ännu hetare med tanke på tabelläget.

Kadivar som drog på sig ett rött kort i förra mötet mot Borås, som ledde till kvällens avstängning säger så här om situationen.

– Jag hamnar på våran mållinje och ska täcka ett skott. Oturligt nog träffar bollen mig på handen som leder till att jag får ett direkt rött kort. Känns lite extra surt att missa denna matchen eftersom jag spelade fotboll med flera av killarna i Torslanda denna säsong.

De andra två spelarna i IFK som inte är tillgängliga idag på grund av avstängningar är Mathias Etéus och Robin Yarsuvat, inte minst sagt stora avbräck för IFK.

– Ja vi är ju tre spelare som är avstängda nu men vi har en bra trupp med god konkurrens och jag har fullt förtroende för att de spelarna som spelar kommer att göra det fantastiskt bra..

Torslanda har ett par spelare som stuckit fram lite extra i år framförallt skytteligaledaren Jernarp. Även Edvardsen och Bragi har imponerat för Hisings laget Torslanda.

– Som sagt så spelade jag fotboll med flera i laget under förgående säsong så jag vet att det finns en del kvalitetsspelare, men jag tror att de kommer spela som den senaste matchen när vi mötte de. Ligga lågt och vänta på misstag, avslutar han.

LÄS ÄVEN: Skoftebyn värvar från mästarna

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img