Officiellt: Korab Bakraqi klar för Skoftebyn

Inför IFK Uddevalla Futsals deltagande i Uefa Futsal Cup tog fick laget in ett starkt nyförvärv i Korab Bakraqi. Men de europeiska matcherna blev också de enda matcherna för 26-åringen som i samma veva som Uddevalla bytte tränare lämnade laget.

Inför säsongen gjorde han sedan en match med Skoftebyn Futsal, och mycket talade för att han också skulle hamna där. Men sedan dess har det varit tyst, fram till nu.

KRÖNIKA: ”Att blunda för problemen ger inte sporten ett bättre rykte”

Under tisdagen blev han officiellt presenterad som Skoftebyn-spelare.

– Det känns bra, och det var på gång redan då (efter träningsmatchen inför säsongen), men av lite olika anledningar blev det nu istället, säger han i Skoftebyns presentationsvideo.

– Man har saknat det här, det är det här man velat göra hela tiden. Att bara få träna och spela match, och egentligen allt som har med futsal att göra har man saknat, så det ska bli jätteroligt.

Vad hoppas du kunna bidra med?

– Det jag kan bidra med är ganska bra fötter, ett bra passningsspel. Jag behöver samtidigt komma in i det. Det är inte så att jag direkt kommer in och gör skillnad, utan det kommer med tiden.

I Skoftebyn återförenas han än en gång med Angelo Vega, som inför säsongen var tränare i IFK Uddevalla när Korab Bakraqi värvades in.

LÄS ÄVEN: Lagkaptenen irriterad: ”Vad ska jag säga om den här skiten?”

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img