Örebro vann returen – Berisha matchhjälte: ”Bästa matchen i år”

För en vecka sedan spelades seriefinalen i SFL Norra mellan Örebro FC och Norrköping FK. Efter en jämn kamp kunde Örebro växla upp med tio minuter kvar och vinna med 7-2. Nu när lagen återigen mötte varandra så visade närkingarna styrka och taktisk disciplin i en match som serieledarna vann med 6-1.

Matchens gigant var Senad Berisha som gjorde matchens tre första mål för sitt lag, varav första målet kom efter sju minuter efter att han rundade Molgan Vester och kunde sätta bollen i mål. Han är nöjd med dagens prestation och förklarar framgångarna i serien.

– Jag är nöjd med min och mitt lags insats. Vi har sagt att vi inte ska vika ner oss oavsett om vi leder serien eller inte, men vi har varit oss själva och tränarna har gett oss förtroende och vi spelare tror på varandra, säger Berisha till Futsalmagasinet efter slutsignal.

LÄS ÄVEN: Landslagsspelaren visade vägen för Borås AIK

Matchhjälten fortsätter med att kommentera sin stigande form där fem mål på två matcher har noterats i målprotokollet.

– Det är roligt att jag fick göra tre mål men det är tack vare mina lagkamrater. Jag har börjat hitta målformen och jag hoppas det fortsätter så framöver. Det var en skön vinst, säger han och tillägger att dagens match var säsongens bästa insats.

Nästa match för Örebro är 30 december då serieledarna tar emot KFUM Linköping. Fram tills dess blir det lite julledighet för Senad och hans lagkamrater.

– Det blir lite ledighet med familjen och julmat med vänner. Det ska bli skönt att få slappna av lite, avslutar en nöjd Berisha.

Matchfakta

SFL Norra

Norrköping FK – Örebro FC 1-6 (0-3)

Norrköping, målskyttar: Shaban Jusufi

Örebro, målskyttar: Senad Berisha 3, Alen Rastoder, Michel Yanez Hernandez, Basel Gorgis

LÄS ÄVEN: Efterlängtad seger för KFUM Linköping

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img