Efter mycket om och men spelades det tillslut en derbymatch inför rekordpublik i Scandinavium, mellan IFK Göteborg och Gais. Rekordet lyder numera 2457 åskådare som fick se en oerhört spännande match som slutade 5-5. Nu är det klart att returmötet kommer att spelas inför stängda läktare.

Mer specifikt kommer endast inbjuden publik närvara vid matchen, efter ett beslut Gais har tagit i samråd med IFK Göteborgs styrelse. Respektive förening kommer få bjuda in ett hundratal åskådare var till matchen.

– Det är såklart jättetråkigt, men vår organisation just nu kan inte erbjuda en bättre lösning. Partille Arena vore ett hett alternativ, men där är det tvärnej. Vi kommer i alla fall att erbjuda alla våra fans chansen att se matchen på webben gratis, som vanligt, säger Lars Bernhardsson i Gais.

Länk till matchen finns nedan:

MISSA INTE: Detaljer gör Inter Movistar till världens bästa lag

KOMMENTERA GÄRNA

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.