Efter publikrekord – ingen publik i returmötet

Efter mycket om och men spelades det tillslut en derbymatch inför rekordpublik i Scandinavium, mellan IFK Göteborg och Gais. Rekordet lyder numera 2457 åskådare som fick se en oerhört spännande match som slutade 5-5. Nu är det klart att returmötet kommer att spelas inför stängda läktare.

Mer specifikt kommer endast inbjuden publik närvara vid matchen, efter ett beslut Gais har tagit i samråd med IFK Göteborgs styrelse. Respektive förening kommer få bjuda in ett hundratal åskådare var till matchen.

– Det är såklart jättetråkigt, men vår organisation just nu kan inte erbjuda en bättre lösning. Partille Arena vore ett hett alternativ, men där är det tvärnej. Vi kommer i alla fall att erbjuda alla våra fans chansen att se matchen på webben gratis, som vanligt, säger Lars Bernhardsson i Gais.

Länk till matchen finns nedan:

MISSA INTE: Detaljer gör Inter Movistar till världens bästa lag

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img