”Visar att vi är ett av Sveriges bästa futsallag”

Borås AIK har imponerat stort under inledningen av årets säsong. Fjolårets silvermedaljör inledde den här säsongens seriespel med åtta raka segrar, men en nionde blev det inte under lördagen. Det satte Torslanda stopp för.

Gästerna Torslanda, som verkligen hittat rätt det senaste, vann matchen med 4-1 efter bland annat tre mål av William Lännholm.

Och tränare Fredrik Augustin var förståeligt nog väldigt nöjd efter den segern.

– Vi gör ett fantastiskt arbete både i offensiven och defensiven. Riktigt fint att stoppa Borås segersvit på åtta raka segrar och vi visar klart och tydligt att vi är ett av Sveriges bästa futsallag återigen. Underbart att avsluta 2017 med tre fina poäng, kommenterar han till klubbens Facebooksida.

Segern innebär att Torslanda nu är uppe på en tredjeplats i tabellen, två poäng bakom tvåan IFK Uddevalla och åtta poäng bakom just serieledande Borås. Nästa match är borta mot Skövde United 4 januari.

LÄS OCKSÅ: Även Örebro FC:s lika långa svit bröts – av bottenlaget

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img