Lidköping förlänger med fem spelare: ”Skönt att ha halva truppen klar”

FC Lidköping United ligger verkligen inte på latsidan. Parallellt med att laget jagar serieseger och kval till SFL, så planeras det redan inför nästa säsong.

Fyra spelare har sedan tidigare förlängt med division 1-klubben, och nu är det även klart att ytterligen fem spelare stannar över nästa säsong. Spelarna det handlar om är Aman Daniel, Anton Larsson, Bajro Habibovic, Benjamin Parlic och Kristoffer Sundén.

– Det känns skönt att ha halva truppen klar redan inför nästa säsong.
Nu ska vi jobba vidare med andra halvan av truppen och försöka få de klart så snart som möjligt, det känns även som att vi kan kunna bygga något långsiktigt med dessa spelare, säger ordföranden Dino Husic till Futsalmagasinet.

LÄS ÄVEN: Nacka Juniors fortsätter att vinna

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img