Speltips: Malmö City-IFK Uddevalla Futsal

Malmö City – IFK Uddevalla

Spel: Handikapp + 2.5 mål, 1 (Malmö vinner då de får starta med en ledning på 2,5 mål).

Insats 100kr. Odds: 1.85

Här spelar du på matchen!

Gick plus igår (se länk) då Malmö fixade hemmasegern mot Torslanda till fina 3.75 gånger pengarna. Malmö spelar match två dagar i rad vilket både kan betyda flipp eller flopp. Men så länge båda matcherna är på hemmaplan så tror jag det mest är till fördel.

Det enda tidigare exemplet från denna säsong är när Torslanda mötte Skövde och Malmö två dagar i rad. Det slutade med sex poäng till hemmalaget. Idag står regerande svenska mästaren Uddevalla för motståndet. Jag var på plats och såg deras seger borta mot Skoftebyn i fredags. Segern satt hårt inne och ett kryss hade kanske varit mer rättvist. Uddevalla blandar och ger. Ser tydligt att landslagspelarna Robert Bagger och Marcus Gerd (målvakt) är i form och levererar. Men laget har skadeproblem och jag känner att det haltar lite när det kommer till sjunde och åttonde spelaren i startlinorna.

Jag tror på att Malmö med gårdagens resonemang gör en bra prestation även denna match, men kommer gardera upp med ett handikapp på 2.5 mål. Det betyder att jag vinner pengar ifall Malmö vinner, om det blir kryss eller ifall Udevalla vinner med max två mål.

Här spelar du på dagens SFL-matcher

/Patrik Persson
Fd tränare GAIS Futsal

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img