TV: Armandt efter segern: ”Vi vet hur bra vi är”

Malmö City FC Futsal verkar nu äntligen vara tillbaka i storform. Två bra matcher på två dagar där man vinner bägge med övertygande siffror. Under lördagen vann man mot Torslanda med hela 8-4 och på söndagen vann man mot det ännu mer meriterade IFK Uddevalla med hela 4-1.

Uddevallalaget var säkert förvarnade om att det inte skulle bli en lätt match mot Malmö City FC! De såg verkligen taggade ut och lyckades göra det första målet redan efter tre minuters spel i första halvlek. Men samtidigt verkade de också lite frustrerade då de efter ett tag förstod att Malmölaget inte hade några som helst planer på att vika ned sig.

LÄS MER: Hammarby slog serieledaren – Yasar matchhjälte

Sammanfattningsvis var det Malmölaget som var mycket bättre idag och tvingade Udevallaspelarna till avslut långt utifrån eftersom de oftast inte kom fram framför mål, och i de få läge som de ändå kom fram så var Malmös defensiv kompakt. Och Robin Armandt i målet visade verkligen vilken fin form han är i.

Frågan är dock hur långt detta sena uppvaknande räcker. Allt beror på om Malmölaget kan fortsätta på den inslagna vägen och kanske också vinna de tre återstående matcherna mot fortsatt svåra motståndare, närmast IFK Göteborg (hemma), sedan Skoftebyn (borta) och avslutningsvis Skövde United (hemma).

I spelaren ovan kan du höra Robin Armandts tankar och känslor efter matchen.

LÄS OCKSÅ: Norrköping rasar ihop – Falcaos första seger på länge ett faktum

Anders S Larsson

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img