Tredje raka förlusten för ÖFC i helgen: ”Det är ingen formsvacka”

Örebro FC:s säsongsinledning har varit minst sagt imponerande. Under de åtta inledande omgångarna kom det lika många segrar, och en förstaplats med stort försprång ned till övriga konkurrenter.

Men därefter har det gått tyngre. Under söndagen kom lagets tredje raka förlust i bortamötet med Hammarby.

– Det var en normalinsats, ingen katastrof. Lite sämre anfallsspel än vanligt, men försvaret var okej och det var en duglig match av oss. Däremot har jag lite svårt att förstå hur Hammarby kan ha så få poäng som de har, de måste ha haft mycket otur, säger Christoffer Skoog till NA Sporten.

Örebro ledde matchen med 2-0 i paus, och hade en 3-2-ledning med fem minuter kvar. Men Bajen kunde först kvittera, och med sekunder kvar av matchen kunde de även punktera matchen med ett 4-3-mål.

– Men det är ingen formsvacka, det är bara marginaler. Förut hade vi dem med oss, bland de där åtta segrarna var det fyra matcher som vi vann med uddamålet och hade marginalerna med oss, nu har vi dem mot oss i stället. Men det kanske bara är bra med en liten nedåtkurva nu så kommer vi starkare igen till slutspelet.