Uppgifter: Fler SFL-klubbar har gett sig in i jakten på Uniteds lagkapten Matanovic

Igår, onsdag, så kunde vi på Futsalmagasinet rapportera att den regerande svenska mästaren IFK Uddevalla Futsal är ute på nyförvärvsjakt inför ett kommande slutspel och till nästa säsong. Klubbens huvudmål är Lidköpings Uniteds libero Gabrijel Matanovic.

Nu verkar det inte som att IFK Uddevalla Futsal är ensam om att vilja ha Gabrijels underskrift. Även SFL-klubben Örebro SK, som till vardags håller till i SFL Norra, ska enligt uppgift vara intresserade av den duktiga liberon från Lidköping United.

LÄS ÄVEN: Etéus sänkte Skoftebyn Futsal med ett hattrick

Sportansvarig för Örebro SK Futsal, Christoffer Wickman, meddelar Futsalmagsinet på sms att man inte vill lämna någon kommentar i dagsläget.

– Kan tyvärr inte kommentera det, skriver han.

Spelaren själv, Gabrijel Matanovic, väljer att inte heller lämna någon längre kommentar i dagsläget.

– Det stämmer att fler klubbar har hört av sig. Men vilka det är vill jag inte nämna i dagsläget, då allt fokus ligger på Lidköping United Futsal och vår match på söndag mot FC Mellerud, säger han till Futsalmagasinet.

LÄS ÄVEN: Örebro SK Futsal går som tåget just nu

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img