Efter tystnaden: ”Vi är intresserade av Gabrijel Matanovic”

Futsalmagasinet har tidigare rapporterat om det intresse det finns för Lidköping Uniteds Gabrijel Matanovic. Självaste svenska mästarna IFK Uddevalla skall ha hört av sig med ett anbud, tillika flera andra SFL-klubbar.

Under torsdagen kontaktade Futsalmagasinets Amir Avdic Christoffer Wickman, sportchef i ÖSK Futsal, som inte ville kommentera rykten. Nu väljer sportchefen för första gången att berätta om det intresse som finns för spelaren.

– Vi är alltid intresserade av duktiga futsalspelare, och Matanovic har en väldigt stark säsong bakom sig i division 1.

Gabrijel Matanovic har hittills stått för tre mål för sitt Lidköping och spelar vanligtvis på liberopositionen. Spelaren själv vill inte prata om intresset, utan säger sig ha fullt fokus på nästa match mot FC Mellerud. Vinner Lidköping har man fortsatt chansen att knipa en kvalplats från just Mellerud.

– Vi har varit i kontakt med Gabrijel, och berättat om vårt intresse. Längre än så har vi inte kommit ännu. Gabrijel spelar seriefinal med sitt Lidköping United mot FC Mellerud på söndag. Det vore både oprofessionellt och osmidigt av oss, framför allt brist på respekt gentemot Lidköping United, att störa honom inför en sådan viktig match. Vi kommer att ta en ny kontakt med honom i nästa vecka.

LÄS ÄVEN: Mellerud stärkte sin serieledning efter tre vinster inom loppet av ett dygn

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img