Deppigt i Norrköping: ”Surt som sjutton”

Norrköping FK började säsongen i SFL på ett fantastiskt vis där de låg tvåa i tabellen efter halva serien. Sen föll Norrköping in i en svacka där sex raka förluster radades upp innan laget lyckades kryssa mot ÖSK Futsal.

Efter matchen trodde många att östgötarna skulle ta sig ur den negativa spiralen och så såg det också ut i inledningen av derbymatchen mot KFUM Linköping där de inledningsvis ledde med 2-0. Matchen blev till slut 5-4 till Linköping som petade ner Norrköping på jumboplatsen.

– Surt som sjutton. Vi hade matchen där vi ville, men gjorde för många små misstag som vi blev straffade för. Kul med matcher som betyder mycket och kul med så mycket folk. Men resultatet var inget vidare. Nu blir det tufft för oss, sa Norrköpings landslagsmeriterande spelare Johan Roxström till Corren efter matchen.

Norrköping kan i teorin fortfarande säkra plats i förkvalet till SFL-kvalet men då måste de vinna samtidigt som Falcao FC inte får vinna, alternativt att Linköping inte tar poäng i sista omgången.

LÄS ÄVEN: Nyförvärvet låg bakom det mesta i mästarnas seger

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img