Honken: ”Skönt att förlusten kom nu”

Örebro SK som har gått som tåget sedan Fredrik ”Honken” Holmquist tog över som tränare kunde i söndags säkra slutspelsplatsen vid poäng. Istället drog Hammarby längsta strået och vann matchen med 4-3, vilket också blev ÖSK:s första förlust under Honkens ledning.

– På sätt och vis skönt att förlusten kom nu. Då får vi känna på hur det känns också, och så får vi studsa tillbaka mot Linköping på söndag, säger Honken till NA sporten och kommenterar matchen.

– Vi ville vara ganska destruktiva. Vi behövde inte gå all-in men visste att Bajen ville göra det, och därför handlade det mesta om att stänga deras vägar. Det stod och vägde länge och kunde ha gått hur som helst, det var tillfälligheter som avgjorde.

Trots förlusten så är slutspelsplatsen i teorin säkrad. För att missa slutspelsplatsen så måste ÖSK förlora i sista omgången samtidigt som Djurgården och Hammarby vinner sina matcher samtidigt som de tar in 27 respektive 21 mål.

Honken igen.

Tar vi en slutspelsplats så jobbar vi därifrån. Mitt uppdrag när jag kom in var att rädda kontraktet, och det har vi gjort, avslutar han.

LÄS ÄVEN: Lindahl FF är klara för nytt slutspel

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img