Tina FC Lidköping dök aldrig upp till match

På söndagseftermiddagen skulle Skara FC ha spelat en match mot Tina FC Lidköping i futsalens division 2, men efter att ha värmt upp och sett fram emot 40 minuters finlir så fick de beskedet att det inte skulle bli någon match. Tina FC dök nämligen aldrig upp till matchen.

– Vi har fortfarande inte fått kontakt med någon från Tina så vi stod redo på planen vid matchstart, berättade spelande tränaren Erik Bergh till Skaraborgstidningen efter matchen.

Han fortsätter:

– Det är så klart tråkigt för alla inblandade. Domarna hade stressat hit efter att ha dömt Möbelcupen och publiken fick skickas hem. Vi gjorde det bästa av situationen och hade det roligt ändå. Nästa helg är det både LIF-Cupen och bortamatch mot Brämhult så det blir dubbelt då istället.

Om Skara kommer att tilldöms segern, 3-0, eller om matchen kommer att spelas om vid ett annat tillfälle vet man inte i dagsläget.

LÄS ÄVEN: Petrit Zhubi sänkte Borås AIK

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img