Novoselac: ”Vi visade styrka nu och ska avsluta på ett bra sätt”

Under söndagen tog Norrköping FK emot Hammarby IF i slutomgången i SFL Norra i en match som handlade om överlevnad för östgötarna. Norrköping hamnade i underläge och en bit in i andra halvlek började klättringen. Från att ha legat under med 0-2 så vände Norrköping underläget till 3-2 och säkrade kvalspel efter bland annat ett mål av Slaven Novoselac.

– Det var en stor lättnad vid 3–2. Men samtidigt var det tre minuter kvar. Vi kunde inte vara ett dugg lugna utan fick kämpa stenhårt på slutet. Jag tycker att vi förtjänade den här segern, säger Novoselac till NT Sporten.

Han berättar också att det har varit en jobbig säsong där de började bra men kom in en svacka och nu när allt stod på spel så tömde de sig på sina krafter. Nu väntar Malmö City FC i ett kval, något som Slaven ser fram emot.

– Att nå kvalet var det bästa möjliga för oss. Det hade här kunnat bli en tung dag, men nu får vi i stället en ny chans som vi ska ta till vara på, säger han och fortsätter:

– Vi har haft en jobbig säsong med röda kort, oturliga förluster och spelare som lämnat. Vi visade styrka nu och ska avsluta på ett bra sätt.

LÄS ÄVEN: ÖSK Futsal klara för slutspel

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img