Nyköping BIS vann Nyköping Futsal Cup

I fredags drogs den fjärde upplagan av Nyköping Futsal Cup igång för herrar och damer. På damsidan ställde RFL-klubben Sätra SK upp med två lag. Älvsjö AIK och IFK Norrköping som har fina resultat från cupspel kom till spel med två lag var i damklassen som totalt hade 12 lag.

På herrsidan hade 20 lag anmält sig och bland de mer meriterande lagen fanns bland annat Örebro FC, ÖSK Futsal och Falcao FC som ställde upp med ett U-lag.

Efter en kväll med inledande matcher på första tävlingsdagen och en fullspäckad lördag med fortsatt spel i gruppspelen samt slutspel så skulle finalen avgöras. På damsidan skulle titeln göras upp mellan Nyköpingsklubben IK Tun och IFK Norrköping 2. Denna match gick östgötskorna segrande ur.

LÄS ÄVEN: KFUM Linköping besegrade Norrköping på nytt

På herrsidan skulle det också bli en lokal klubb som skulle få spela om titeln, nämligen arrangörsklubben Nyköpings BIS som fick möta serieledarna i SFL Norra, Örebro FC. Denna match vann Nyköping med 3-2. Fullständiga resultat från turneringen finner du här. Resultat från semifinal och final finner du nedan.

Resultat: Herrar

Semifinal
Nyköping BIS – Oranje FK 3-0 WO
Falcao FC U – Örebro FC 0-2

Final
Nyköping BIS – Örebro FC 3-2

Resultat: Damer

Semifinal
IFK Norrköping 1 – IK Tun 0-1 efter straffar
IFK Norrköping 2 – Sätra SK 2-1

Final
IK Tun – IFK Norrköping 2 1-2

LÄS ÄVEN: Tina FC utesluts från två serier

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img