Efter oroligheterna – Tina FC utesluts från två serier

I söndags skulle Tina Futsal Lidköping skulle ha spelat bortamatch mot Skara FC i futsalens divison 2, men bortalaget dök inte upp. Matchen som skulle ha startat 17.00 på söndagen men blev aldrig av. Hemmalaget samt domarna stod uppställda på planen, men gästerna från Lidköping dök aldrig upp i hallen av någon anledning.

Under fredagen skulle det ha spelats en ny match. Ett hett derby mellan Tina FC och bortalaget Deportivo Götene CF i Idrottens Hus i Lidköping, men något derby kommer det inte att bli, Tina Futsal Lidköping valde i tisdags att ställa in matchen.

LÄS ÄVEN: Duon lämnar Tina FC Lidköping

Under torsdagskvällen så höll tävlingskomittén för VFF möte. Ett möte om Tina FC Lidköpings framtid. Vad som sades på det mötet är oklart. Men Västergötlands fotbollförbund kom fram till att utesluta Lidköpingsklubben från två futsalserier.

– Jag tror aldrig jag varit med om det, säger Mats Karlén på förbundet till tidningen SkLT.

– Tina FC utesluts från division 2 och division 3, eftersom de inte valt att spela sina senaste matcher. Vi har haft svårt att få kontakt med dem, bara via sms och mejl, och inte fått några klara besked. Allt tyder till hundra procent på att de inte tänkt spela vidare i seriespelet. De har bokat av sina halltider där de skulle spelat ha sina hemmamatcher resten av säsongen och domare har inte blivit kallade till deras hemmamatcher, menar Mats Karlén.

Klubben startade sin verksamhet för mindre ett år sedan.

LÄS ÄVEN: Stockholmsklubben kommer slås ihop med storklubb

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img