Malmö illa ute efter första kvalmatchen: ”Vi är inte här idag för fem öre”

Norrköping FK vann det första mötet i förkvalet där Malmö City FC stod för motståndet. Matchen slutade 6-1 till östgötarna som har en stor fördel inför returmötet. Malmö Citys spelande tränare och kulturbärare Robin Armandt är inte nöjd med vad sitt lag presterade under matchen.

– Vi kommer helt fel i positionerna i de två-tre första minuterna. Jag vet inte alls vart vi har huvudena. Vi kommer in mer och mer efter att de har gjort 2-1, men summan summarum så är vi inte här idag för fem öre, säger en besviken Armandt till Futsalmagasinet efter matchen.

Malmö City försökte under matchen att spela med extra gubbe där Armandt brukar ha en given plats och normalt sett vara framgångsrik, denna gång blev det inga mål utan istället två mål bakåt i tom bur.

– Vi skulle inte ens ha kört med det idag egentligen men Pajtim Abazi tyckte att vi skulle testa för att se om vi kunde få in lite folk framför mål och trycka ner dem lite grann.

Vad för budskap vill du skicka till Norrköping inför returen?

– Det blir en tajtare match. Vi har lite att jobba på nu i veckan inför matchen, och nu har vi fått se lite hur de spelar och tanken var inte att det skulle rinna iväg till 6-1. Vi har lite att jobba på och de har givetvis svagheter, avslutar han.

Returmatchen i förkvalet mellan Malmö City FC och Norrköping FK spelas klockan 16.00 på söndag. Spelplats är Rosengårds Sporthall.

LÄS ÄVEN: Tobias Granberg är tillbaka med en ny krönika

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img