Från ÖSK Futsal – till ÖSK Fotboll

Både Anel Coralic och Alen Rastoder i ÖSK Futsal samt ÖFC har varit aktuella för spel i Finland. En annan spelare från Örebro som varit intressant för spel i Finland var Almin Masic, däremot inte i futsal utan istället fotboll.

Det blev inget äventyr i Finland, utan istället skriver nu Masic på för ÖSK Fotboll. Detta gör också att han är indisponibel för ÖSK Futsal i det stundande slutspelet. Ytterligare ett tungt tapp för Örebro alltså, efter att man tidigare fått Josef Ibrahim skadad.

Sportchef Christoffer Wickman kommenterar förlusten av Almin Masic:

– Det finns inte jättemycket att säga. Han går från ÖSK Futsal till ÖSK Fotboll, vi önskar honom ett stort lycka till. Almin är en kanonkille som vi givetvis gärna hade arbetat med hela futsalsäsongen. Vi önskar honom ett stort lycka till i ÖSK Fotboll!

Almin Masic kommenterar sin övergång till Futsalmagasinet:

– Jag snackade med ÖSK Fotboll om att komma tillbaka, och de ville det. Det kändes därför naturligt att gå till ÖSK, en klubb jag alltid drömt om att slå igenom i. Jag tror på deras filosofi och hoppas visa att jag är en bra fotbollsspelare. Vidare har jag ingen aning om jag kommer få spela futsal igen, i och med min fotbollskarriär. För tillfället är därför dörren stängd, men den kan alltid öppna sig senare.

ÖSK Futsal förlorade första kvartsfinalen hemma mot IFK Uddevalla. Detta medför att man behöver göra minst sex mål mer än Uddevalla för att kampen om semifinalplatsen skall fortsätta leva. Föregående år ställdes ÖSK Futsal och Uddevalla mot varandra i semifinalen, en semifinal Uddevalla vann.

– Nu föll vi hemma mot Uddevalla med 7-1, det är tufft. Samtidigt gjorde vi 8-9 mål mot Djurgården som slog Borås (som vann södra serien). För mig är inget klart, det är upp till grabbarna, men jag tror på dem. Vinner Uddevalla över oss tror jag också att de vinner allt, avslutar Almin Masic.

LÄS ÄVEN: Armandt besviken över lagets insats borta mot Norrköping

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img