AVSLÖJAR: Stjärnan missar resten av säsongen

Det var under tisdagens derby mellan ÖSK Futsal och ÖFC som ÖSK:s fixstjärna Josef Ibrahim fick kliva av matchen. Tidigt i matchen tar han sig illa för knäet efter en duell. Efteråt på presskonferensen var tränare Fredrik ”Honken” Holmqvist lugn och menade på att det inte var någon allvarlig skada.

Futsalmagasinet kan nu avslöja att det är värre än väntat för Ibrahim.

Under onsdagen besökte Ibrahim enligt uppgifter läkare, och av allt att döma är futsalsäsongen över. Sportchef Christoffer Wickman bemöter uppgifterna:

– Det stämmer tyvärr, det var ingen allvarlig knäskada, men ändå såpass att han blir borta uppemot fem veckor och det är ju inte så långt kvar av säsongen… Självklart är det jättetråkigt, vi lider med Josef som de senaste matcherna verkligen har hittat formen.

LÄS ÄVEN: Andra derbysegern för Djurgården över Hammarby

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img