Borås ute efter revansch: ”Ett mål upp är ingenting i futsal”

Borås föll överraskande i det första kvartsfinalmötet mot Djurgården. Fjolårets finallag besegrades med 4-3 i Eriksdalshallen i Stockholm.

– Men vi ser ljust på det. Det handlar om motivation och inställning, säger tränare Petter Florentin till Borås Tidning och fortsätter:

– Vi får göra det bästa av situationen. Det handlar om att visa inställning, och att ha positiva tankar.

LÄS MER: Han blev utsedd till årets ledare

Klart är att man tappat två viktiga kuggar inför söndagens kvartsfinal. Jahid Jawid och Mergim Shala har båda skrivit på för Husqvarna FF i division 1, rapporterar BT.

– Båda har skrivit på kontrakt, och då får de inte vara med oss. Men jag förstår dem och respekterar valet. Kul för dem.

Florentin blev imponerad av Djurgården i det första mötet, men i den här matchen finns det ingenting annat än en hemmaseger.

– Jag skall inte ta ifrån dem att de vann första matchen. Men det kändes som att det var motivation som slog klass. Nu är vi motiverade att revanschera oss, och ett mål upp är ingenting i futsal.

Vad talar för er?

– Vi har rutinen, materialet och den individuella skickligheten. Och nu slipper vi att ha fem timmars bussresa i benen. Vi är det bättre laget – på pappret. Nu gäller det att vi visar det också, säger Florentin.

Matchen startar 16.00 i Boråshallen.

LÄS OCKSÅ: Caliskan skickade ÖFC till semifinal

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img