Kross säkrade fortsatt SFL-spel för Hammarby

8-3 i första mötet och ett hattrick från Michel Basberber var förutsättningarna inför matchen när Hammarby tog emot Märsta i andra kvalmatchen till SFL. Det behövdes ett mindre mirakel för att Märsta skulle kunna vinna över Hammarby på bortaplan.

Märsta skulle också starta starkt, där man gör två snabba mål. Kanske att man inte riktigt var på tårna hos hemmalaget Bajen, som psykologiskt säkerligen redan hade vunnit matchen. Målen i baken blev dock ett uppvaknande, vilket man därefter tar tag i taktpinnen och gör tre snabba mål.

LÄS ÄVEN: Norrköping var storleken större

Innan halvleken är slut gör man ytterligare var sitt mål. I andra halvleken behövde Märsta göra sex mål för att ta det hela till en förlängning, något som öppnade upp matchen. Mycket chansspel gör att Hammarby kan gå ifrån och också vinna övertygande med 10-5.

Matchfakta

Kval till SFL

Hammarby IF – Märsta IK 10-5 (4-3)

Målskyttar, Hammarby: Özgür Yasar 3, Patrick Mallengren, Fredrik Notice, Peiman Pahlevan, Valentin Ponce 2, Elvir Spahovic, Liridon Makolli

Målskyttar, Märsta: Uppdateras.

MISSA INTE: Lindahl jagar tredje guldet

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img