IFK Uddevalla kan säkra fjärde raka finalplatsen: ”Det vore en bedrift”

Under söndagskvällen kommer vi att få reda på om det blir IFK Uddevalla Futsal eller Nacka Juniors som säkrar den första finalplatsen. Under måndagskvällen gör Örebro FC och Djurgården upp om den andra.

Uddevalla har med sig en 3-2-seger i bagaget ifrån det första mötet i Nacka Bollhall förra helgen. Därmed går laget vidare vid vinst och oavgjort ikväll. Skulle däremot Nacka vinna med ett mål väntar förlängning, och vid seger med fler än ett mål tar sig Nacka vidare.

SE MER: Här är höjdpunkterna från det första semifinalmötet 

Klockan 19.00 drar matchen igång. Då har IFK möjlighet att säkra sin fjärde raka finalplats. Man har tidigare två finalförluster mot Blåvitt, och därefter en seger mot Borås AIK i fjol.

– Ska jag vara helt ärlig så har jag inte tänkt på det. Det har varit fokus på varje match, men det är klart att det vore en bedrift att nå fyra raka finaler, säger lagets matchcoach Mikael Alfredsson till Bohusläningen.

Laget kommer att gå in med samma inställning som senast, och har inte lagt fokus på något speciellt under träningsveckan.

– Vi har tränat på som vanligt, inget speciellt inför den här matchen. Vi har fokus på offensiven och att göra det vi ska.

LÄS OCKSÅ: Falcao svenska mästare – slog giganten i finalen

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img