Tränartrion får fortsatt förtroende

Fredrik ”Honken” Holmqvist klev från styrelsebordet ner till tränarbänken för att rädda ett krisande ÖSK Futsal. Från att ha legat sist i serien blev man istället trea, vilket gjorde att man ställdes mot Uddevalla i kvartsfinalen.

Väl där tog det slut, och ”Honken-effekten” var slut, i alla för den gånga säsongen.

ÖSK Futsal har berättat på sina sociala medier att man gjort klart med tränarfrågan inför kommande säsongen, något som också offentliggjordes på ÖSK Futsals hemsida under söndagen.

MISSA INTE: Farligt för svensk futsal om serien är avgjord tidigt

Fredrik ”Honken” Holmqvist får fortsatt förtroende vid rodret, där Jacob Nilsson fortsätter vid hans sida. Victor Huerta får en ny roll i föreningen som utvecklingschef, där han skall locka till sig de vassaste talangerna. Han kommer även fortsatt finnas vid Honken och Jacobs sida.

– Även om det har varit klart några veckor nu, så känns det så klart jättebra. Att fortsätta med Honken, Jacke och Victor har varit vårt huvudspår hela tiden, och en stor pusselbit för kommande säsong är nu på plats, säger ÖSK:s sportchef Christoffer Wickman till ÖSK Futsals hemsida.

Föreningen kommer till kommande säsong starta ett U17-lag som bland annat kommer att spela i SM. Ungdomslaget skall även kunna fostra spelare som i framtiden kan ta steget upp till a-laget.

Christoffer Wickman igen:

– Trots att det bara var en dryg månad sedan som SFL-säsongen tog slut så har vi kommit långt i förberedelserna, på många plan. Vi har sagt att vi nästkommande säsong ska ha en mindre och tajtare A-trupp på 15 spelare, och där är det inte många platser kvar att fylla.

LÄS ÄVEN: Glädjebeskedet för Skoftebyn

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img