Nykomlingen säkrar tränare inför debutsäsongen i SFL

Strängnäs FC är den lilla klubben om gjort den stora resan från division 1 till SFL. I kvalet ställdes man mot Täfteå, en matchserie man kunde gå vinnande ur.

Inför sin debutsäsong i SFL har man nu gjort klart sitt första nyförvärv, ett viktigt sådant. Mikael Hedlund anslöt under den gånga säsongen som tränare, där han såg till att slutföra säsongen på bästa sätt med avancemang. Något som gör att han nu får fortsatt förtroende i Strängnäs.

– Det känns väldigt kul och inspirerande att det nu är klart! Jag är otroligt sugen på att få köra igång och kunde gjort det redan igår om det funnits möjlighet, säger ”Micke” till klubbens hemsida.

LÄS ÄVEN: Viaplay säkrar futsalrättigheterna

Tränarkollegan Edin Skorupan är glad över att man säkrat Hedlund.

– Han kommer att bidra med mycket då han är extremt kunnig inom futsal. Dessutom har han en bra personlighet som passar bra in i vår organisation.

Att kunna få vara med och forma något är något som Hedlund inspireras av, vilket gjorde att han tackade ja till uppdraget. Han ser också en potential i det laget man hade, som han även förväntar sig behålla.

– Det är otroligt kul att se och höra allt som händer kring klubben just nu. Dessutom är det jättekul att SFC även startat ett damlag, det är rätt steg i föreningens utveckling.

Han fortsätter:

– Som det ser ut nu är spelartruppen intakt från förra säsongen vilket är jättekul. Vi har även några nya namn som är mycket intressanta som kommer komma och provträna med klubben.

Målet under säsongen kommer vara att etablera sig i SFL och leverera futsal. Det återstår att se hur det går för Mikael Hedlund och hans Strängnäs FC.

LÄS ÄVEN: Asp förlänger med IFK Göteborg

 

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img