KLART: Viaplay sänder helgens final four – och säkrar Champions League

Den svenska futsalsäsongen må vara slut sedan ett tag tillbaka men om abstinensen på sevärd futsal har börjat komma tillbaka så kan vi lugna ner er. Denna helg med start ikväll drar finalrundan i UEFA Futsal Cup igång där Barcelona, Inter Moviestar, Sporting och Győr ska göra upp om titeln.

Finalrundan som kommer att avgöras i spanska Zaragoza kommer MTG Sport att sända genom Viaplay som även har säkrat upp sändningsrättigheterna till och 2021. MTG har bland annat sänt EM-slutspelet som var tidigare i år men även ungdomarnas svar på Champions League, UEFA Youth League som de också har säkrat upp till 2021.

LÄS ÄVEN: Trotjänaren förlänger med IFK Göteborg

Per Nunstedt, sportchef på MTG Sport förklarar satsningen som de gör.

– Redan under EM gjorde Viaplay en stor satsning på futsal och visade samtliga matcher. Det känns kul att fortsättningsvis erbjuda våra kunder futsal i värdsklass med vår bevakning av de europeiska toppklubbarna, säger han i ett pressmeddelande.

Han fortsätter:

– Futsal har idag över 30 miljoner licensierade spelade världen över och det är ett intresse kring sporten som ständigt ökar.

Spelschema

Fredag: Semifinaler
18.00: Győr, Ungern – Sporting CP, Portugal
21.00: Inter FS, Spanien – Barcelona, Spanien

Söndag
17.00: Bronsmatch
20.00: Final

LÄS ÄVEN: IFK Uddevalla söker Champions League-kvalet

 

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img