FC Lidköping United Futsal. Foto: Emir Husic

Vi är nu inne i en periodisk fas där SFL- och division 1-klubbarna bygger lag och planerar inför kommande säsong. Klubbar som Skoftebyns IF, IFK Göteborg, ÖSK Futsal och IFK Uddevalla är några få som har basunerat ut händelser som sker i sina föreningar.

Goran Pupcevic. Foto: FC Lidköping United

FC Lidköping United som just nu förbereder sig inför sin tredje säsong i division 1 ställer sig nu in i den ovannämnda skaran och under torsdagskvällen presenterade klubben en förlängning.  Spelaren det handlar om är Goran Pupcevic.

– Detta är en glädjande nyhet för oss i Lidköping United. Goran besitter goda ledaregenskaper samt ställer de rätta kraven på sin omgivning vilket blir värdefullt för oss kommande säsong, skriver klubben på sin Facebook-sida.

LÄS ÄVEN: Skövdes skyttekung går till Örebro SK Futsal

KOMMENTERA GÄRNA

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.