Han stannar i Lidköping: ”Glädjande nyhet för oss”

Vi är nu inne i en periodisk fas där SFL- och division 1-klubbarna bygger lag och planerar inför kommande säsong. Klubbar som Skoftebyns IF, IFK Göteborg, ÖSK Futsal och IFK Uddevalla är några få som har basunerat ut händelser som sker i sina föreningar.

Goran Pupcevic. Foto: FC Lidköping United

FC Lidköping United som just nu förbereder sig inför sin tredje säsong i division 1 ställer sig nu in i den ovannämnda skaran och under torsdagskvällen presenterade klubben en förlängning.  Spelaren det handlar om är Goran Pupcevic.

– Detta är en glädjande nyhet för oss i Lidköping United. Goran besitter goda ledaregenskaper samt ställer de rätta kraven på sin omgivning vilket blir värdefullt för oss kommande säsong, skriver klubben på sin Facebook-sida.

LÄS ÄVEN: Skövdes skyttekung går till Örebro SK Futsal

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img