Futsalmagasinets avslöjande bekräftat – ÖSK Futsal värvar från Skövde

Futsalmagasinet kunde i fredags rapportera att Örebro SK Futsal hade gjort klart med sitt första nyförvärv i Adam Friis som hämtas in från Latorps IF. Innan dess har flera förlängningar presenterats.

Nu fortsätter lagbygget och klubben inleder veckan med att presentera Henrik Rodriguez från Skövde United FC, som Futsalmagasinet tidigare har rapporterat om. Rodriguez noterades förra säsongen för 13 mål i Skövde som åkte ur SFL.

– En spelare med SFL-rutin från den södra serien som verkligen gjort avtryck även om Skövde United ramlade ur SFL. Med 13 gjorda mål den gångna säsongen så förutom en målskytt så är det en taktiskt duktig spelare med härliga fötter, säger ÖSK-tränaren Fredrik Holmquist till Klubbens hemsida.

Rodriguez själv är nöjd att få representera sin nya klubb.

– Efter att ha varit i diskussion med flera klubbar så blev det till slut inget svårt val att välja ÖSK, då det är en mycket professionell futsalklubb med tydliga mål och ambitioner. Det ska bli oerhört spännande att arbeta med ”Honken” och gänget och med förhoppningar om att lyckas göra en stark säsong, säger han.

Foto: ÖSK Futsal

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img