Foto: Krister Melin

Föregående säsong stod Nacka Juniors FF för en stark säsong när de tog sig till SM-slutpelet. Där lyckades de slå ut IFK Göteborg i kvartsfinalen innan IFK Uddevalla slutligen blev för svåra i semifinalen. En spelare som bidrog till  Nackas framgångar var Mosaddiq Zekria som noterades för sex mål i SFL norra samt fyra mål i slutspelet.

Nu har Nackas sportchef Ahmed Barzangi förlängt med den viktige lagkaptenen.

– Mosaddiq Zekria stod för en fenomenal säsongsavslutning föregående säsong och belönades med landslagskallelse. Inför denna säsong kommer en målmedveten och framgångshungrig Mosaddiq vara en viktig pjäs i Nacka Juniors lagbygge, skriver klubben på sin Facebook-sida.

LÄS ÄVEN: Djurgårdens IF startar damlag

KOMMENTERA GÄRNA

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.