Drömbeskedet för Nacka Juniors – lagkaptenen förlänger

0
Foto: Krister Melin

Föregående säsong stod Nacka Juniors FF för en stark säsong när de tog sig till SM-slutpelet. Där lyckades de slå ut IFK Göteborg i kvartsfinalen innan IFK Uddevalla slutligen blev för svåra i semifinalen. En spelare som bidrog till  Nackas framgångar var Mosaddiq Zekria som noterades för sex mål i SFL norra samt fyra mål i slutspelet.

Nu har Nackas sportchef Ahmed Barzangi förlängt med den viktige lagkaptenen.

– Mosaddiq Zekria stod för en fenomenal säsongsavslutning föregående säsong och belönades med landslagskallelse. Inför denna säsong kommer en målmedveten och framgångshungrig Mosaddiq vara en viktig pjäs i Nacka Juniors lagbygge, skriver klubben på sin Facebook-sida.

LÄS ÄVEN: Djurgårdens IF startar damlag