Marrah förlänger med Nacka Juniors

Förra säsongens succélag Nacka Juniors FF är nu igång med sitt lagbygge. Tidigare under månaden förlängde lagkaptenen Mosaddiq Zekria med klubben, och nu får han sällskap av Yanku Marrah som också väljer en fortsättning över kommande säsong.

Marrah kom till Nacka Juniors inför förra säsongen och under debutsäsongen hann han göra fyra mål varav ett kom i slutspelet.

Nackas succétränare Eldin Kozica kommenterar förlängningen.

– Jag är väldigt glad att Yanku fortsätter över kommande säsong. Han visade under förra året vilken otroligt bra spelare han är, framförallt har han en blick för spelet och en trygghet med bollen som i många matcher varit helt avgörande. Det ska bli spännande att fortsätta jobba med honom och jag är övertygad om att han kommer utveckla sitt spel ytterligare, säger han till klubbens Facebook-sida.

LÄS ÄVEN: Lagkaptenen stannar i Nacka Juniors

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img