Hur gör man för att betta på futsal?

I mångt och mycket liknar denna sport vanlig fotboll, men med lite mer speciella regler. Det är en ganska unik sport som inte är enormt populär på samma sätt som vanlig fotboll. Nu, i och med att bland annat det svenska damlandslaget visar bra styrka och kämpaglöd inför EM-kvalet, kan detta komma att förändras och allt fler kommer att både vilja se sporten och dessutom kunna spela på den hos olika bettingbolag. Men hur gör man egentligen för att satsa pengar på futsal? Vi tittar närmare på vad du behöver veta för att bli en vinnare.

Ha koll på reglerna

I och med att sporten futsal har ett regelverk som ständigt ändras. Sporten är mycket formbar och det gör att de regler du hade koll på tidigare kan ha ändrats. Det är väldigt viktigt att ha koll på dessa innan man vill spela om pengar, då det kan betyda skillnaden mellan ett vunnet eller förlorat bet.

Jämför olika spelbolag

Då sporten fortfarande är ganska liten, i alla fall om man jämför med vanlig fotboll, så betyder det att inte alla erbjuder spel på denna sport. Det är därför bra att jämföra olika spelsajter med varandra för att se var det är lämpligt att sätta in pengar. Hos https://www.casinobonusar.com/ finns det gott om bra och pålitliga bolag som erbjuder olika former av spel på nätet och där kan du hitta ett flertal som också har med futsal bland sports betting.

Använda bonusar

När du har hittat en spelsida så är det dags att kolla på vad du får för att spela hos dem. De allra flesta erbjuder någon form av välkomsterbjudande. Du kan få riskfria spel där du får tillbaks insatsen om ditt lag förlorar, du kan få extra pengar på kontot och du kan också få helt gratis bonusar. De kallas för no deposit bonus och innebär att du får tillgång till spel utan att själv sätta in några pengar på spelkontot.   

  • Välkomstbonus: Ger dig extra pengar på kontot.
  • Riskfritt spel: Låter dig satsa pengar utan risk. Förlorar ditt lag får du insatsen tillbaka.
  • Gratis bonus: Helt fria spel, eller helt gratis pengar att spela med.

Vi rangordnar dem inte, det är helt och hållet upp till dig huruvida du vill använda bonusar alls eller vilken typ du vill nyttja. Tänk på att spel kan vara beroendeframkallande. Spela aldrig för pengar du inte har råd att förlora.

Så här spelar du på futsal

Här följer en enklare guide för hur du ska göra för att kunna spela på sporten.

  1. Besök en jämförelsesajt och leta upp ett spelbolag som erbjuder sports betting.
  2. Kontrollera om de erbjuder någon form av bonus. Antingen vid insättning eller helt gratis.
  3. Registrera ett konto.
  4. Leta upp futsal bland deras sportspel.
  5. Välj det lag du tror vinner och bestäm satsningsnivå.
  6. Se matchen och håll tummarna!

Svårare än så är det inte. Vi önskar både dig som spelar, och våra svenska landslag som tar sig framåt med stormsteg, ett stort lycka till!

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img