Örebro FC spikar damtruppen

För ungefär tre månader sedan släppte Örebro FC en nyhet att de kommer att starta upp ett damlag med målsättningen att delta i RFL. Sedan dess har Sandra Johansson presenterats som tränare för det nystartade laget, och nu är även truppen spikad.

Truppen kommer att bestå av tre målvakter och 14 utespelare där spelarna tillsammans representerar hela åtta fotbollsföreningar.

– Nu har vi alla möjligheter att bygga ett starkt lag där man kan utvecklas och på sikt hitta vägar som kan leda ända till landslaget. Det är samtidigt jättekul att kunna vara en klubb dit tjejer som brinner för futsal kan vända sig till. Fram till idag har tjejer i princip spelat futsal med sina fotbollsklubbar, vill man sen vidare uppåt så har det inte funnits något alternativ i Örebro, skriver klubben på sin hemsida.

LÄS ÄVEN: Tranquist lämnar Djurgårdens IF

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img