Futsaloraklet: Sommarhetta över svensk futsal

0

…och vad passar då bättre än ett blogginlägg ifrån ett ifrågasatt orakel?

Förra årets bloggande byggde på teser från en som varit i hetluften men tagit sig ut i skuggan. I år blir det ännu mer utifrån-perspektiv men inte så mycket provocerande teser.

Jag tycker två saker kommer bli riktigt heta denna säsong.

Det första är damsidan som ser ut att lyfta och tesen om att det varit Sveriges enklaste SM-guld försvann redan förra säsongen. Jag tror att det i år kan bli riktigt spännande att se vilka som kan utmana Falcao om Guldet. Jag ser med glädje fram emot IFK Göteborg och sedan bubblaren Örebro FC som gör en intressant satsning på både dam- och herrsidan. Även Djurgården ser ut att kunna få till ett bra damlag.

Det andra heta är våra två landslag. Jag har en känsla av att i år kan vi ta nästa steg. Hoppas bara vi får mer publik på landskamperna så mediaintresset kan öka.

Om jag nu ska såga något utan att framstå som idiot, så är det som varje år: Transferfönstret. Även om jag gillar att Uddevalla satsar på Champions League, och jag tycker verkligen att både kung Kristian Legiec och Senad Berisha gör helt rätt som provar vingarna i SVERIGES mest ohotade lag, så hoppas jag båda stannar där säsongen ut!

Är det något jag inte gillar är det när trupper dopar sig till cuper och slutspel. Det blir för mig lite mycket kallianka över det hela.

Kul att vi snart är igång igen!

Futsaloraklet