Hyllade tränaren ser fram emot uppdraget i Djurgården: ”Krigar om SM-guldet”

I söndags blev det officiellt att Stockholmsbaserade Lindahl FF lägger ner sin verksamhet. En framgångsrik epok som gav två SM-guld och ett silver var därmed över.

Tränaren Benjamin Namini skulle dock inte behöva stå klubblös särkilt länge på futsalscenen. Kort efter tillkännagivandet av nedläggningen så stod det klart att han kommer att vara en del av Djurgårdens IF:s damlag. I en intervju med klubbens hemsida berättar han mer om bytet.

Det är med ära och mycket stolthet som jag tar klivet in i Djurgårdsfamiljen.
Det ska bli fruktansvärt roligt att tillsammans med erfarne David Bergqvist (sportsligt ansvarig) och övriga runt laget få ställa in siktet på att per omgående etablera Djurgården som den ledande damfutsalföreningen i vårt avlånga land. Därför kommer jag direkt påbörja arbetet att bygga en trupp som ska kriga om SM-guldet efter nyår, säger Namini.

LÄS ÄVEN: Här truppen till damernas EM-kval

Djurgårdens David Bergqvist är även nöjd med att ha rott i hamn med tränaren och har följande att säga:

Vi har under en tid jobbat för detta, och i helgen blev det klart att Benjamin kommer att vara en del av Djurgårdsfamiljen. Benjamin tar med sig massor av erfarenheter och kontakter in i DIF futsal. Det skall bli väldigt kul att få arbeta med honom. Fortsättningsvis kommer vi att arbeta med att tillsätta fler ledare, och det kan absolut röra sig om ledare som arbetar med både herr och dam samtidigt, säger Bergqvist.

MISSA INTE: Historien om Lindahl FF

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img