Rykte: Persson var på väg till ÖSK: ”Har funderat mycket”

0
Patrik Persson. Foto: Leo Hynninen

Patrik Persson fick under fjolåret lämna sitt uppdrag som tränare för Gais Futsal, då i SFL. Han skulle dock inte gå länge utan uppdrag, utan presenterades kort senare som assisterande förbundskapten bakom nytillsatte förbundskaptenen Muffe Bajraktarevic.

Till den här säsongen kunde det dock ha blivit ytterligare ett futsaluppdrag för göteborgaren. Enligt uppgifter till Futsalmagasinet var Persson på väg att anställas av Örebro SK Futsal i en roll som scout för klubben. 

– Det är mycket rykten. Har också hört ett att jag skulle bli förbundskapten för pojklandslaget. Tar det som komplimanger att jag blir nämnd i sånna sammanhang, kommenterar Persson och berättar att han haft flera olika erbjudanden på bordet:

– Jag har funderat mycket fram och tillbaka på många erbjudanden jag fått.

Men något nytt uppdrag har det inte blivit, och inte verkar det bli heller.

– Det finns ju såklart olika anledningar men en stor att är att jag vill hålla mig ganska neutral i mitt nuvarande uppdrag som förbundskapten. En annan är att det kommer också finnas en del att göra när jag ska kolla på RFL i höst, avslutar han.