Landslagsspelaren förlänger med Borås AIK

Futsalmagasinet har tidigare rapporterat om att Borås AIK har förlängt med Henrik Svedberg som förra säsongen vann skytteligan i Svenska Futsalligan. Nu kommer nästa sköna besked när Irfan Delimedjac har valt att fortsätta i Borås.

Delimedjac har länge varit en viktig kugge i Borås AIK och visade verkligen prov på det under den förra säsongen när han stod för tolv mål i SFL södra, vilket bidrog till att hans Borås vann serien.

Det var också den säsongen som Delimedjac skulle få göra sina första landskamper. Han blev uttagen till dubbellandskampen mot Ungern och nätade redan i debuten, och har sedan dess befäst sin plats i Blågult.

LÄS ÄVEN: IFK Uddevalla byter tränare – nygammal ersätter

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img