Djurgårdens motståndare lämnar återbud – division 3-lag ersätter

0

Tidigare under veckan drog förra säsongens succélag Djurgårdens IF igång försäsongen med en träningsmatch. För motståndet stod ett annat succélag, nämligen Nacka Juniors som också vann mötet med 7-4.

Landslagsrutin förstärker Nacka Juniors

Ikväll är Djurgården tillbaka på planen för en ny träningsmatch. Den ursprungliga planen var att Djurgården skulle möta Söder Futsal, men det står nu klart att Söder tvingas lämna återbud till matchen på grund av spelarbrist. Detta uppger klubben på sin hemsida.

Laget som ersätter blir Polonia United som spelar fotboll långt ner i seriesystemet. Inom futsal har de gjort sig kända för att delta i många turneringar och till denna säsongen kommer de att debutera i futsalens division 3.

Matchen spelas klockan 19.30 i Eriksdalshallen.

SE ÄVEN: Se målen från Nacka Juniors seger mot Djurgården