Landslagsrutin förstärker Nacka Juniors

Nacka Juniors Futsal spelade under onsdagskvällen sin första träningsmatch för säsongen när de ställdes mot SFL-kollegan Djurgårdens IF Futsal.

Matchen slutade i Nackas favör, seger 7-4, och en fin start på säsongen för fjolårets succélag. En annan positiv nyhet för supportrarna var att landslagsrutinerade Stefan Ostojic, senast i Falcao FC, fanns med på planen. Efter matchen presenterades han även av klubben som det senaste nyförvärvet.

LÄS OCKSÅ: Målvakten blir kvar i Nacka Juniors

14 A-landskamper har Stefan Ostojic på sitt konto, samt en rad SFL-matcher för sitt Falcao.

– Med Stefan spetsar vi till den redan talangfulla truppen. I mitt tycke tillhörde Stefan bland seriens bästa futsalspelare för två säsonger sedan. Anammar han den ödmjuka och hårdarbetande atittyden som Eldin byggt upp i nuvarande trupp kombinerat med spelglädje, finns det potential att Stefan gör sin bästa futsalsäson, säger sportchefen Ahmed Barzangi.

Debuten är som sagt redan avklarad, och det blev en bra start i den nya klubben då Ostojic direkt skrev in sig i målprotokollet.

– Jag är oerhörd förväntansfull på att Stefan får göra sin hemmadebut då jag misstänker att publiken kommer gilla vad de ser, avslutar Barzangi.

LÄS VIDARE: Nyckelspelaren förlänger med Nacka

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img