Nacka Juniors Futsal spelade under onsdagskvällen sin första träningsmatch för säsongen när de ställdes mot SFL-kollegan Djurgårdens IF Futsal.

Matchen slutade i Nackas favör, seger 7-4, och en fin start på säsongen för fjolårets succélag. En annan positiv nyhet för supportrarna var att landslagsrutinerade Stefan Ostojic, senast i Falcao FC, fanns med på planen. Efter matchen presenterades han även av klubben som det senaste nyförvärvet.

LÄS OCKSÅ: Målvakten blir kvar i Nacka Juniors

14 A-landskamper har Stefan Ostojic på sitt konto, samt en rad SFL-matcher för sitt Falcao.

– Med Stefan spetsar vi till den redan talangfulla truppen. I mitt tycke tillhörde Stefan bland seriens bästa futsalspelare för två säsonger sedan. Anammar han den ödmjuka och hårdarbetande atittyden som Eldin byggt upp i nuvarande trupp kombinerat med spelglädje, finns det potential att Stefan gör sin bästa futsalsäson, säger sportchefen Ahmed Barzangi.

Debuten är som sagt redan avklarad, och det blev en bra start i den nya klubben då Ostojic direkt skrev in sig i målprotokollet.

– Jag är oerhörd förväntansfull på att Stefan får göra sin hemmadebut då jag misstänker att publiken kommer gilla vad de ser, avslutar Barzangi.

LÄS VIDARE: Nyckelspelaren förlänger med Nacka

KOMMENTERA GÄRNA

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.